Ezek a kutyák rájönnek, hogy nincsenek többé láncra kötve. A reakciójuk csodálatos!

Képzeld el, hogy egy fiatal kutya vagy, és soha nem hagyod el a lánc végét.

Van egy csodálatos mentési csoport, a Dogs Deserve Better. Ők egy nonprofit szervezet, amely a kutyák felszabadításával foglalkozik, hogy akiket megláncolva tartanak, ők is egy igazi, szerető otthonba kerüljenek. A szomszédoktól kaptak egy telefonhívást, hogy egy család hat kutyája éjjel-nappal az udvaron van kikötve.

Amikor megérkezett a kutya mentőcsoport – a szívük megszakadt.  Azok az édes kutyák csak sárban aludtak, soha nem ismerték a szerető otthon melegét vagy a kényelmes fekhelyet. Még csak tiszta ivóvíz sem volt. Hihetetlen, hogy továbbra is ilyen történeteket látunk, ahol szegény tehetetlen és ártatlan kutyákat így elhanyagolják!

Szilveszterkor megjelent a szervezet a háznál, és megmentették az apát, anyát és három kölyköt. Szerencsére az egyik kiskutyát már néhány héttel korábban kimentették.

Amikor megérkeztek a klinikára, úgy érezték, hogy valami igazán különlegeset kell tenni a nagy kutyák számára. Életük nagy részét láncon töltötték! Nem arról volt szó, hogy a kölykök nem érdemelték meg a meglepetést, de úgy tűnt, hogy a szülőknek több energiájuk volt, mint valaha.

Tehát úgy döntöttek, hogy a felnőtt kutyákat kiviszik a parkba  – a reakciójuk, amikor rájönnek, hogy nincsenek megkötve… egyszerűen csodálatos! Ezt látnod kell!

Láthatjuk, hogy az anyakutya eleinte egy kicsit bizonytalan fűvel a mancsa alatt; érezhető egy kis nyugtalanság.

Lassan indul neki – gondolván, hogy a lánc visszatartja… de aztán rájön, hogy nincs lánc többé, és elkezd szaladni! HURRÁ!

A legcsodálatosabb örömfutás! Ki ne lenne boldog, egy ilyen öröm láttán? Nehéz nem mosolyogni, ahogyan megújulva és izgatottan élvezik szabadságukat!

Nehéz elhinni, hogy létezik ilyen kegyetlenség, és hogy így bánnak ezekkel a csodálatos állatokkal. Egy ilyen édes, energikus kutya soha nem érdemelte meg, hogy megláncolják.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

25

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

33

Szomorú
Szomorú

2

Dűhítő
Dűhítő

3

Hűha
Hűha

1

A Ezek a kutyák rájönnek, hogy nincsenek többé láncra kötve. A reakciójuk csodálatos! bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk