Feltett egy közös képet a pitbulljával. Nemsokkal később a rendőrség házkutatást tartott nála és elvették a kutyáját

Sokan (helytelenül) úgy vélik, hogy a pitbull kutyákat be kellene tiltani, mert veszélyes és kiszámíthatatlan állatokként állítják be őket. Egyetlen más kutyafajta sem szenvedett annyi indokolatlan, negatív nyilvános megvetést, mint ez a fajta.

Annak ellenére, hogy rossz hírnevük van, a pitbullok ugyanúgy képesek arra, hogy szeretetet adjanak és fogadjanak, mint bármely más fajta. Csak kérdezd meg Dan Tillery zenészt, aki nagyon boldog volt, hogy örökbe fogadhatta saját pitbullját. Nagyon boldog volt az új barátjával, sőt, az első dolog az volt, hogy fotókat készítsen az új barátjával, amit aztán megosztott a Facebook-on.

Nem is gondolta volna, hogy a kép hamarosan nagy bánatot fog okozni …

Dan Tillery, egy michigani zenész, megosztott néhány képet magáról és új, örökbe fogadott kutyájáról, Diggy-ről a Facebook-on. Nem sokkal később, a rendőrség kopogtatott az ajtón, és követelte, hogy átadja vadonatúj kutyáját.

Az egyik Facebook barátja látta Dan és a kutya képét, és felhívta a rendőrséget – mindezt azért, mert a pitbull birtoklása illegális volt Michiganben. Sajnálatos módon a rendőrség kénytelen volt elvinni Diggy-t Dan otthonából … de Dan nem fog lemondani róla harc nélkül.

Úgy döntött, hogy megtalálja a kiskaput a törvényben, és elkezdte kutatni a jogszabályokat. Miközben keresgélt, Diggy családfáját is ellenőrízte, majd felfedezett valamit …

Mint kiderült, Diggy egyáltalán nem volt pitbull, hanem egy amerikai bulldog!Tudva, hogy jogszerű lenne megtartani őt, mivel bizonyítani tudja Diggy fajtáját, Dan azonnal rohant a rendőrségre, hogy visszaszerezze a kutyáját.

Miután megérkezett a rendőrségre, Dan újabb felfedezést tett: a rendőrök saját maguk nem is azonosíthatják a kutyákat, ami azt jelentette, hogy a tisztek, akik elvitték Diggy-t, illegálisan tették. Hányszor történt már ilyen felháborító dolog?

Dan határozottan a törvény jó oldalán volt. Ennek ellenére a rendőrség nem engedte, hogy ilyen egyszerűen távozzon a kutyájával. Fel kellett készülnie arra, hogy hosszú ideig fog harconi, ha vissza akarja kapni Diggy-t.

Egy nehéz, kimerítő jogi eljárás után, végül Diggy-t hivatalosan is elismerték amerikai bulldog-nak, és végül kiadták Dan-nek. Mind Dan, mind szeretett kutyája örült, hogy végre újra együtt lehetnek. Tudták, hogy összetartoznak.

Diggy története, miközben szívfacsaró és stresszes volt valamennyi érintett fél számára, végül nagyon boldog véget ért. Sajnos ugyanez nem mondható el más tulajdonosok számára, akik csak a fajtájuk miatt kényszerültek leadni kutyáikat.

Diggy nem engedte, hogy ez a kemény megpróbáltatás egy kicsit is lelassítsa!Igazság szerint, az ügyét körülvevő sajtó egy kis internetes hírességé tette.Hamarosan más amerikai bulldogokkal is találkozott.

Miközben mindenfelől csak barátokat szerzett, Diggy abszolút legjobb barátja továbbra is Dan volt, és úgy nézett ki, hogy ez így is marad. Ha a tulajdonosa nem lett volna ennyire eltökélt és kitartó, akkor ez a történet nem így végződött volna.

Még sok munka kell ahhoz, hogy tisztázzuk a pitbull hírnevét, de legalább Dan és Diggy együtt lehetnek.

Oszd meg ezt a szívmelengető történetet barátaiddal is!

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

146

Vicces
Vicces

6

Imádom
Imádom

180

Szomorú
Szomorú

4

Dűhítő
Dűhítő

21

Hűha
Hűha

11

A Feltett egy közös képet a pitbulljával. Nemsokkal később a rendőrség házkutatást tartott nála és elvették a kutyáját bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk