A menhelyi kutya annyira félt, hogy az emberekre sem mért nézni, mégis valaki őt válaszotta

Howard Holloman azzal a céllal kereste fel a helyi állatmenhelyet, hogy befogadjon az otthonába egy bundás barátot. A látogatás során felfigyelt Noodlesra, az imádnivaló beagle kutyusra. Amíg Howard első látásra beleszeretett Noodlesba, a beagle nagyon idegesen viselkedett az emberek társaságában, mivel korábban többször bántalmazták. Amikor megközelítette a kutyát a kennelben, az rögtön a sarokba menekült.

Egy jó idő eltelt, amire Howard képes volt kicsábítani Noodlest a kennel sarkából, hogy haza tudja vinni magával. Tudta, hogy nagyon sokat kell majd azon dolgoznia, hogy a kutya ismét merjen nyitni az emberek felé, de eltökélte magát, hogy bebizonyítja a kutya számára, nem minden ember olyan szörnyűséges, mint a korábbi gazdái.

Felvállalta, hogy szembenéz ezzel a kihívással, amit a legtöbb ember inkább elkerült volna.

Howardnak ekkor már volt egy Weezie névre hallgató, mentett kutyája és bízott benne, hogy Noodlesszal jó barátok lesznek. Végülis, így történt; amint bemutatták a két kutyát egymásnak, azok egyből barátságot kötöttek.

A kettőjük közötti kötődés az évekkel egyre csak erősödött, mára már elválaszthatatlanok!

Weezie is menhelyi kutya volt mielőtt örökbe fogadták volna, és tudta, hogy milyen nehéz az átszokás időszaka.

Mancsai alá vette Noodlest és segített neki beleszokni a menhelyen kívüli életbe, egy szerető család mellett.
Egy pajtással sokkal könnyebben sikerült Noodlesnek megszokni az új otthonát.

Noodlesnek mindössze néhány napra volt szüksége ahhoz, hogy családtagként biztonságban érezze magát. Howard elég nagy kockázatot vállalt, amikor egy bántalmazott kutyát fogadott örökbe, de tudta, hogy ez az imádnivaló beagle megérdemel egy esélyt a boldog életre a menhelyen kívül.

Howard igazi hősnek számít a gazdik között, a két kutyusa, Weezie és Noodles közötti barátság pedig imádnivaló látvány. A mentett kutya kalandjairól és barátjáról, Weezieről készült felvételt megosztották online; igazán szívmelengető látvány.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

103

Vicces
Vicces

1

Imádom
Imádom

156

Szomorú
Szomorú

5

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

1

A A menhelyi kutya annyira félt, hogy az emberekre sem mért nézni, mégis valaki őt válaszotta bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk