21 kiskutyát szült egy kutya

Egy dán dog november végén 21 kiskutyát szült meg természetes úton, ami nem csupán hatalmas meglepetés volt, de akár világrekordot is jelenthet.

Amikor a Mary Jane névre hallgató dán dog vemhes lett, még csak 8-9 kölyköt vártak tőle, de később kiderült, hogy ennél jóval többről van szó, és végül összesen 21 cuki kiskutyus bújt ki belőle, ezzel pedig jól meglepte a gazdáját, Joanne Hine-t – írja a Metro.

A 21 csemetéből sajnos hatan holtan születtek, egyikük pedig nem sokkal utána halt meg, de még így is 14 kicsiről kell gondoskodnia az egész családnak, hiszen azok 2 óránként táplálkoznak. Mindenki összefogására szükség van, mivel Mary Jane csupán 9 bimbóval rendelkezik, így nem tudja az összeset megetetni.

A boldogság mellett nagyon úgy tűnik, hogy akad még egy fontos érdekesség is, ugyanis a 21 kölyökkel valószínűleg rekordot döntöttek, mivel természetes úton születtek. Az eddigi Guinness rekord 24 csemete, de azok 2004-ben császármetszéssel jöttek világra, szóval Mary Jane és a gazdi büszkék lehetnek magukra. A kutyusok az anyjuk mintázatát és az apjuk pofiját örökölték, csokoládékról lettek elnevezve és párnak máris találtak új otthont.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

1

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

14

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

1

A 21 kiskutyát szült egy kutya bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk