Pitbullok marcangoltak szét egy férfit Somogy megyében

A férfi éppen az utcán sétált, amikor a két kutya megtámadta.

A férfi hétfő délután a Somogy megyei Holládon, a Fő utcán sétált, amikor a két agresszív kutya nekirontott, és még a szomszédok sem tudtak segíteni neki. A megtámadott férfi testvére, Tordai Judit elmondása alapján telefonon értesítették őt arról, hogy bátyját két pitbull összemarcangolta, és azonnal siessen a helyszínre.

„Rohantam a Fő utcára, ahol próbálták leszedni a kutyákat róla a szomszédok. Hiába dudáltak az arrajárók, az állatok nem akarták elengedni, csontig lerágták a húst a lábáról, kezéről – mondta elelcsukló hangon, majd hozzátette, hogy az agresszív kutyák nem először szabadultak ki, és korábban már egy kecskéjüket is széttépték.

A férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a Kaposi Mór Oktató Kórházba szállították, és valószínűleg több műtétre is szüksége lesz majd.

A támadás helyszínétől nem messze egy buszmegálló is található, az ott nap mint nap közlekedő gyerekek is féltek közel menni a kutyákhoz, mert attól tartottak, hogy bármikor kiszökhetnek.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Orbán Zoltán elmondta, az ebek gazdáját előállították, kihallgatása pedig folyamatban van – írta meg a Somogy megyei hírportál.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

0

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

3

Szomorú
Szomorú

16

Dűhítő
Dűhítő

107

Hűha
Hűha

1

A Pitbullok marcangoltak szét egy férfit Somogy megyében bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk