A Szabadság téren már hagyomány az EB OVO Piknikek megrendezése, most öt év után hívja újra piknikre a közösséget az egyesület, hogy együtt ünnepelje a hatalmas változást, melyet kutyánkért tettünk.

 

Tíz évvel ezelőtt épp a Szabadság téren kutyázó, állatszerető emberek hozták létre az EB OVO Egyesületet. Hitték, és azóta is hiszik, hogy a kutyák háziasításával elkezdett folyamat még nem ért véget. Munkájuknak köszönhetően a példátlanul szoros ember-eb viszony a személyes életvitel átalakulása után a társadalom képét is átrajzolta. Ma már nem kérdés, hogy a kutyának az ember mellett a helye, még a városban is. Ez a hit táplálta az egyesület munkáját tíz éven keresztül, és ennek köszönhető a számtalan eredmény, amely a misszió teljesítéséhez vezetett.

 

10 éves az EB OVO Egyesület

10 éves az EB OVO Egyesület

 

A rendezvény fontos célja, hogy a téren jelenleg kutyázó közösségnek alkalmat teremtsen az aktuális kérdések közös megbeszélésére és megoldások keresésére.

 

Az EB OVO Egyesület tagjai a rendezvényt úgy teszik kutyabaráttá, hogy oda a kutyások és nem kutyások is szívesen érkezzenek.

 

A PLACC Közösségi Vásár is bekapcsolódik az ünneplésbe: kutyás tematikával várja a kutyabarátokat.

 

Időpont: 2019. október 20. 12-18 óráig

 

Helyszín: Szabadság tér

 

Kiállítói jelentkezés: info@divatplacc.hu

 

(A piknik bevétele a közösségi rendezvény szervezését és az EB OVO Egyesület munkáját támogatja.)

 

About Post Author

eredeti cikk