Zuckerberg a magyar puliján mutatta be, hogyan kell helyesen hordani a szájmaszkot

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és ügyvezető igazgatója Beast nevű magyar puliján demonstrálta a megfelelő maszkviselést.

A Maszkviselés Világhetén a Facebook vezetője is egy, a kutyáját ábrázoló vicces fotósorozattal hívta fel a figyelmet arra, hogy a koronavírus-járvány idején kiemelten fontos az, hogy az emberek helyesen viseljék az arcukat eltakaró maszkot, ezzel is megvédve saját magukat és másokat is a vírus terjedésétől.

„Beast bemutatja a szájmaszk helyes viselését a Maszkviselés Világhetén” – fűzte hozzá Zuckerberg a magyar puliról készült vicces fotókhoz, amelyek azonban nem nyerték el mindenki tetszését. Sokan ugyanis azt kifogásolták, hogy a kutyák szempontjából kifejezetten káros a maszk hordása, hiszen az állatok sokkal nehezebben kapnak levegőt benne, mint az emberek. A Facebook-vezért azonban a hozzászólók közül többen is megvédték, mondván, Zuckerberg feltehetően csak a képek elkészítésének idejére tette fel kutyájára a maszkot.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

1

Vicces
Vicces

3

Imádom
Imádom

0

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A Zuckerberg a magyar puliján mutatta be, hogyan kell helyesen hordani a szájmaszkot bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk