Szívszorító videó készült arról, ahogy egy golden retriever azt hiszi sétálni viszi a gazdája. De csak kidobni vitték egy erdő szélére

A videó, amelyet Brandon Price és Alyssa Ott nevű ember rögzített, egy nő kiszáll a kocsijából, majd kiveszi a hátsó ülésről a kutyáját. A kutya farokcsoválásal jelzi, hogy nagyon boldog a sétától, azután egy kis távolságot sétál vele, mintha sétára indulnának, aztán hirtelen a gazda visszafordul és az autóhoz fut és hátra hagyja a kutyát.

Szerencsére a kutyát megmentették és most az I Paw’d It Forvard gondozásában áll PortlandbenA videó megosztásával a Facebook oldalán a menedékház írta: ” Szeretnék egy pillanatra felhasználni ezt a teljes megpróbáltatást és remélhetőleg, hogy a videó megosztása után azok akik hasonlóképpen kiakarják dobni az állataikat, elgondolkoznak a tettük következményén.

 

” Így néz ki az a közelmúltban elhagyott kutya. Még mindig itt vannak. Még mindig várnak. Még mindig keresnek, hogy hogyan térjen vissza. Zavarosak. Nem értik, miért dobták ki őket”

“Leggyakrabban nem fogjuk be őket azonnal elhagyásuk után. Legtöbbjük soha senki nem fogja be. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minél többet visszaszerezzünk, de tudjuk, hogy csak egy kis pillanat vagyunk a nagy körképben.

 

„Nincs ok arra, hogy ezt csinálja bárki is. Nincs. Van egy csomó kifogás, de semmi oka. “

A menedék hozzátette: “Mindenkit, kérjünk, vegye figyelembe, hogy a kutya biztonságban van és jelenleg nem áll rendelkezésre örökbefogadásra. Ez a kutya nem lesz elérhető, amíg nem vizsgálják meg, mi történt.

“Ismerjük ezt a szívszorító érzést amit ilyenkor érzünk, de kérjük, tudd, hogy biztonságban van és gondozott. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy frissítsük, ha / amikor elérhetővé válik.

 

A menhely azóta frissítette a bejegyzését: ” Hiszünk abban, hogy sikerült azonosítanunk a tulajdonost.  Köszönjük mindenkinek a hihetetlen vezetéseidet és tippeket!”

A Clark megyei seriff hivatala kivizsgálja az eseményt,és sürget mindenkit, aki rendelkezik bármilyen információval.

Eközben Brandon Price, aki  az egyik felvétel készítője, most pénzt gyűjt az I Paw’d It Forward számára a Facebookon keresztül .

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

2

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

0

Szomorú
Szomorú

2

Dűhítő
Dűhítő

8

Hűha
Hűha

0

A Szívszorító videó készült arról, ahogy egy golden retriever azt hiszi sétálni viszi a gazdája. De csak kidobni vitték egy erdő szélére bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk