Késsel támadtak a fiatal lányra de kutyája azonnal közbelépett és a támadó elmenekült

Az állatok ösztöneiknek engedelmeskednek és ha érzik, hogy veszély közeleg, akkor ennek megfelelően cselekszenek. Ha a kutya érzi a veszélyt, megvédi gazdáját vagy a családot és nem gondolkodik egy pillanatig sem. Ha úgy érzi, hogy az előtte álló személy veszélyt jelent a gazdájára meg is támadhatja őt. Az egyik este pontosan ez történt, amikor a franciaországi Grenoble-ban lakó tanúja lehetett egy ilyen esetnek.

France 3 Auvergne Rhône-Alpes szerint a fiatal 23 éves hölgy Lucien Andriexu Grenoble-ban lakik és pár nappal ezelőtt este éppen kutyáját sétáltatta, amikor egy szemmel láthatóan ittas férfi utána ment az utcán és kötözködni kezdett vele. A lány figyelmeztette a férfit, hagyja őt béké mert a kutya meg fogja őt támadni.

A lány elmondta, hogy kutyája veszélyes de ez nem érdekelte a férfit. Előrántott egy kést a zsebéből és meg akarta támadni a fiatal nőt és meg is sebezte a lányt a karján. A hölgy kutyája azonnal cselekedett és megtámadta a férfit.

A kutya megharapta a támadó lábát aki megijedt és azonnal el is elmenekült. A fiatal hölgy az egyik közelben lakó családtaghoz ment segítségért, onnan vitték őt be a kórházba. Most már sokkal jobban van, de a támadás és a félelem emléke még nagy hatással van rá!

A rendőrség még keresi a támadót. Szerencsére ez a bátor kutya megvédte gazdáját, biztos hogy megjutalmazzák őt! Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal a Facebook-on!

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

420

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

149

Szomorú
Szomorú

16

Dűhítő
Dűhítő

9

Hűha
Hűha

12

A Késsel támadtak a fiatal lányra de kutyája azonnal közbelépett és a támadó elmenekült bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk